INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Ändamålet med behandling av personuppgifter
Play Nöjesdistribution AB tillhandahåller tjänster för distribution av mediaprodukter. Vi har ca 20 medarbetare och verkar primärt inom EU.

De här personuppgifterna behandlar vi
För att kunna upprätthålla avtal mellan kunder, leverantörer och medarbetare samlar vi i begränsad omfattning in och behandlar personuppgifter som personnummer, för- och efternamn samt adressuppgifter.

Därför behöver vi uppgifterna
Play Nöjesdistribution AB behöver uppgifterna för att kunna fullgöra ingångna avtal med kunder och leverantörer samt hantera medarbetare.

Så länge sparas dina personuppgifter
Play Nöjesdistribution AB sparar dina personuppgifter endast så länge det är nödvändigt för att uppfylla något av ändamålen som uppgifterna samlades in för och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider.

Dina rättigheter
I enlighet med dataskyddsförordningen har du rätt att få ta del av de personuppgifter Play Nöjesdistribution AB behandlar om dig. Du har också rätt att efter legitimering begära utdrag ur register, rättelse samt radering.

Kontakt
Vill du ha mer information om hur Play Nöjesdistribution AB behandlar personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på telefon 033-484800.

VI ARBETAR
INOM FÖLJANDE

BARN &
PYSSELBÖCKER

Film
DVD & Blu-ray

 LJUDBÖCKER

PLAYS
HISTORIA

Som en av Sveriges äldsta grossist inom hemunderhållning är Play idag ledande på den Nordiska marknaden med butikskoncept för spel, film, musik och böcker i alla format. Play grundades så tidigt som 1984 genom olika sammanslagningar av musik och filmbolag som vart aktiva ända tillbaka från 1967. Sedan starten har Play hanterat, packat och levererat miljontals med produkter ifrån alla typer av format, storlekar och leverantörer.

Som det klassiska kassettbandet, VHS:en, LP skivan till dagens CD, DVD, Blu-ray, Playstation, X-box, Wii, m.m. Genom åren har Play utvecklat en mycket gedigen och genomarbetat logistikverksamhet för tredje part med grunder ifrån bolagets ursprungliga kärnverksamhet som en traditionell grossist. Idag verkar Play huvudsakligen under två områden. Nöjesdistribution utgör grossistverksamheten, samt Solutions med huvudfokus på logistik, lagerhantering och bundling för tredje part.

PARTNERS I URVAL

ELGIGANTEN
ELKJÖP
GIGANTTI
SIBA
NETONNET
MEDIAMARKT
DOLLARSTORE
ÖoB
KARLSSON
SHELL / 7ELEVEN
PREEM
CDON
GINZA
HOMEENTER
BONNIER
WARNER BROS ENTERTAINMENT UNIVERSAL
SONY ENTERTAINMENT
FOX
PARAMOUNT
ATLANTIC FILM
NOBLE ENTERTAINMENT
WARNER MUSIC
NAMCO BANDAI
ACTIVISION
UBISOFT
KOCH MEDIA
REDUNA GROUP

Synergieffekterna efter över 30 verksamhetsår som traditionell grossist har resulterat i enorma mängder av intelligent kapital för maximering samt kostnadseffektivisering av daglig hantering, leverering av varor och POS material gentemot dagligvaruhandeln, så väl som till dagens och framtida e-handlare. Med den fantastiskt värdefulla kunskapen och lärdom Play samlat på sig via kunder och partners har detta möjliggjort att Play idag kan erbjuda de absolut mest flexibla och bästa lösningar inom logistik, lagerhållning, plock och pack, montering, bundling och leverering ut till kund. Allt baserat på lång och förtrogen erfarenhet med kunder och samarbetspartners, så väl stora som små. — Kortare, alternativt tillfälliga uppdrag är aldrig något hinder, vare sig det gäller logistik, lagerhållning eller enbart bundlingshjälp.

Tack vare den blandade mixen av uppdragsgivare tillsammans med de varierade leveranscyklerna och säljtoppar för respektive kedja hanterar och erbjuder Play även försäljning och logistik för både kortare alt temporära perioder så väl som tillsvidare, allt efter kundens egna önskemål. Som redan etablerad och godkänd leverantör till landets ledande kedjor kan inkörningsprocessen förkortas avsevärt för den som efterlyser hjälp med att komma igång med försäljning och leveranser till dessa kedjor genom att låta Play ombesörja hela produktflödet från A till Ö. Att dra nytta av dessa fördelar som Play erbjuder kan många gånger vara avgörande för nya aktörer att kunna bryta sig in på marknaden.